Τα μεγαλύτερα δάση του κόσμου

Σχολές Καπάτου Τα μεγαλύτερα δάση του κόσμου

Τα μεγαλύτερα δάση του κόσμου χαρίζουν ζωή στο περιβάλλον μας

Τα μεγαλύτερα δάση του κόσμου είναι ο θησαυρός για τον πλανήτη μας χωρίς να εξαιρέσουμε τη πανίδα και τη χλωρίδα. Βασικά, είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά του. Μολονότι υπήρξαν πολλές κλιματικές αλλαγές όπως η αποξήλωση δέντρων και φυσικές καταστροφές των δασών επιζούν ακόμα πράσινοι πνεύμονες σε διάφορες εκτάσεις. Τα περισσότερα δάση από αυτά, ανήκουν στην κληρονομιά της UNESCO.

Τα μεγαλύτερα δάση του κόσμου κατά αύξουσα σειρά

Τα 10 πιο μεγάλα δάση του κόσμου είναι κατά σειρά ο Αμαζόνιος, στη Νότια Αμερική, το δάσος του Κονγκό στην Αφρική, το Valvidian  στη Χιλή και την Αργεντινή, το Tongass στην Αλάσκα, το Sundbrans στην Ινδία (Μπαγκλαντές). Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε το Xishuangbanna στη Κίνα, το Daintree στην Αυστραλία, το Kinabalu στη Μαλεσία, το Mindo-Nambillo στο Εκουαδόρ και τέλος, το Sinharaja στη Σρι Λάνκα.

Η νότια Αμερική κατέχει την πρωτιά ως προς την έκταση, με 5,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα με το δάσος του Αμαζονίου. Συγκεκριμένα μιλάμε για το 65% όλης της επικράτειας της Βραζιλίας. Από το 1940 και μετά η Αφρική υπέστη μεγάλη καταστροφή. Μία μαζική αποξήλωση δέντρων. Αυτό είχε ως συνέπεια την καταστροφή του ενός πέμπτου της όλης έκτασης του δάσους. Όμως, την τελευταία δεκαετία, αυτή η καταστροφή περιορίστηκε στο 70% και έτσι παραμένει ζωντανή αυτή η μοναδική γη της Βραζιλίας.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus.

Μαθήματα κινεζικών για όλα τα επίπεδα διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Στις Σχολές μας θα μάθεις σωστά κινεζικά και παράλληλα θα προετοιμαστείς κατάλληλα προκειμένου να συμμετάσχεις στις εξετάσεις και να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου, αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό όπλο για το βιογραφικό σου.

Για τους ενήλικες, υπάρχουν οι εξετάσεις HSK, οι οποίες οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, και περιλαμβάνουν 6 διαφορετικά επίπεδα, από το HSK 1 έως και το HSK 6.

Για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, οι αντίστοιχες εξετάσεις είναι οι εξετάσεις YCT, οι οποίες περιλαμβάνουν 4 διαφορετικά επίπεδα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, , τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.