Το Εθνικό Μουσείο της Στοκχόλμης

Σχολές Καπάτου Το Εθνικό Μουσείο της Στοκχόλμης

Το Εθνικό Μουσείο της Στοκχόλμης (Nationalmuseum) και τα έργα που περιλαμβάνει

Το Εθνικό Μουσείο της Στοκχόλμης, είναι το μουσείο Καλών Τεχνών.  Βασικά, φιλοξενείται σε ένα υπέροχο μεγάλο κτίριο του 1800 που είναι κτισμένο σε αναγεννησιακό ρυθμό.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι βρίσκεται απέναντι από το ανάκτορο της χώρας, κοντά στη Βαλτική θάλασσα.

Η συλλογή του μουσείου είναι μεγάλη. Περιλαμβάνει σουηδική ζωγραφική, σκανδιναβικό σχέδιο, ρωσική εικονογραφία καθώς και έργα  διάφορων φλαμανδών ζωγράφων.  Το μουσείο είναι ο μεγάλος θησαυρός  της Σκανδιναβίας μιας και διαθέτει μια πλούσια συλλογή από έργα τέχνης.  Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει περίπου 500.000 έργα ζωγραφικής του 17ου και 18ου αιώνα, γαλλική τέχνη του 18ου καθώς και ολλανδική τέχνη του 16ου αιώνα. Επίσης, φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή σκανδιναβικής πορσελάνης. Έτσι, με τα τόσα εκθέματα η  κάθε αίθουσα του Μουσείου έχει και τη δικιά της ιστορία.

Το Εθνικό Μουσείο της Στοκχόλμης αποτελεί πόλο έλξης τουριστών

Το Εθνικό Μουσείο της Στοκχόλμης προσελκύει πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο. Ο πλούτος των συλλογών του το καθιστά ικανό να ανταγωνίζεται με τα πιο γνωστά μουσεία της Ευρώπης.

Εδώ, ο επισκέπτης θα θαυμάσει έργα διεθνών καλλιτεχνών, όπως του Auguste Renoir, Peter Paul Rubens, El Greco, Poussin, Hals, Goya, Rembrandt καθώς και Manet. Σημαντική είναι και η παρουσία του Ιταλού ζωγράφου Pietro Perugino.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και τη σουηδική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα σουηδικών, ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα, διδάσκονται από αρχάριο επίπεδο Α1 έως επίπεδο προχωρημένο C2. Συγκεκριμένα, παρέχουμε μαθήματα Σουηδικών προετοιμασίας για πιστοποιήσεις της σουηδικής γλώσσας, δηλαδή SWEDEX στα επίπεδα A2, B1, B2 και TISUS C1. Test in Swedish for University Studies της Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.