Σπουδές στην Ιταλία

Σχολές Καπάτου Σπουδές στην Ιταλία
Σήμερα στη στήλη μας θα αναφερθούμε στις σπουδές στην Ιταλία. Το περασμένο φθινόπωρο δημιουργήθηκε μια νέα σχολή στο e-campus, η οποία παρέχει μαθήματα on-line. Βασικά, πρόκειται για ένα νέο τμήμα σπουδών που αφορά τις επιστήμες της επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, το τμήμα προσφέρει τριετή φοίτηση σε όποιον επιθυμεί να γίνει πρέσβης του εαυτού του, δηλαδή «influencer». Influencer δεν γεννιέται κάποιος! Όμως, όποιος επιθυμεί να γίνει, μπορεί να εγγραφεί, καταβάλλοντας το ποσό των 3.900 ευρώ. Στα δίδακτρα αυτά προστίθενται 250 ευρώ για την εγγραφή. Επίσης, 140 ευρώ, που είναι οι ετήσιοι φόροι για την περιφέρεια. Πρόγραμμα σπουδών Ανάμεσα στα μαθήματα που διδάσκονται είναι η αισθητική, η πληροφορική ιστορία και η γλωσσολογία των οπτικοακουστικών μέσων. Επίσης, η κοινωνιολογία και η διοίκηση επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, στο δεύτερο έτος προστίθενται το δίκαιο επικοινωνίας και η ψυχολογία της μόδας. Τέλος, το τρίτο έτος περιλαμβάνει εργαστήριο γραφής και διαφήμισης, καθώς και πρακτική. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το καινούργιο αυτό τμήμα της σχολής βασίζεται στο νέο είδος marketing που απομάκρυνε εντελώς το παραδοσιακό marketing. Έτσι, η φοίτηση του τμήματος παρέχει όλα τα εφόδια, ώστε, όποιος το παρακολουθήσει να μπορεί να εξασκήσει το επάγγελμα του influencer, χωρίς να αυτοσχεδιάζει. Οι εγγραφές στο τμήμα καθώς και η παρακολούθηση των μαθημάτων on-line γίνεται σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, και πιο συγκεκριμένα, του νέου βιβλίου Incontri italiani Livello B2.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών. Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15). Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά. Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355  
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.