Ponta do Sol της Μαδέιρα

Ponta do Sol της Μαδέιρα

Το χωριό Ponta do Sol της Μαδέιρα

Το χωριό Ponta do Sol της Μαδέιρα (Madeira) στην Πορτογαλία, φιλοξενεί ένα πρόγραμμα εργασίας για τους λεγόμενους «ψηφιακούς νομάδες». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που αφορά επαγγελματίες άλλων χωρών οι οποίοι εξαιτίας του covid 19 επιθυμούν να μετακινηθούν και να εργαστούν εξ αποστάσεως. Έτσι, το χωριό Ponta do Sol της Μαδέιρα, που είναι και η γενέτειρα του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, θα φιλοξενήσει 100 άτομα. Σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρέχεται δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο από τις 8.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ. Επίσης, θα έχουν στη διάθεσή τους τον απαραίτητο εξοπλισμό εγκατάστασης, τόπο διαμονής και ασφάλεια διαβίωσης από πλευράς κορονοϊού. Και όχι μόνο. Οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις ώστε οι τουρίστες να έρθουν σε επαφή με την τοπική κοινότητα. Οι εργαζόμενοι θα φιλοξενηθούν στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού, που είναι αφιερωμένο στον αμερικανό συγγραφέα John dos Passos, λόγω του ότι οι παππούδες του έζησαν εκεί. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να μείνουν στο χωριό τουλάχιστον για ένα μήνα. Στόχος του προγράμματος είναι η διάδοσή του και σε άλλα μέρη της Πορτογαλίας, προσελκύοντας έτσι ξένους τουρίστες.

Η τοποθεσία του χωριού Ponta do Sol

Το χωριό Ponta do Sol βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μαδέιρα. Είναι ένα ήσυχο, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό με ωραίες αμμουδιές. Φημίζεται για τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, το ζαχαροκάλαμο, τις μπανάνες και το καλό κρασί. Η νήσος Μαδέιρα απέχει 550 χιλιόμετρα από το νοτιοδυτικό τμήμα της Αφρικής.

 

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης, κυρίως των μαθητών μας της ισπανικής γλώσσας, εντάξαμε και την εκμάθηση της πορτογαλικής γλώσσας αλλά και τα πορτογαλικά Βραζιλίας.

Τα μαθήματα πορτογαλικών και πορτογαλικών Βραζιλίας διδάσκονται από έμπειρο καθηγητή με μητρική γλώσσα τα βραζιλιάνικα. Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, Γλυφάδα (Λαζαράκη 27) Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15). Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.