Finezza είναι λέξη ιταλική

Finezza λέξη ιταλική

Η Finezza είναι λέξη ιταλική και απόλυτα συνυφασμένη με τη μόδα και το στυλ των Ιταλών

Η Finezza είναι λέξη ιταλική. Πράγματι αυτό διαπιστώνεται  ταξιδεύοντας στην Ιταλία, καθώς παρατηρεί κανείς ότι οι Ιταλοί που κυκλοφορούν στους δρόμους της Ρώμης ή του Μιλάνου μοιάζουν σαν  μοντέλα που ξεπήδησαν  από κάποιο περιοδικό μόδας.  Ακολουθούν πιστά τη μόδα και η χώρα αυτή εξάγει στυλ εδώ και έναν αιώνα. Η  Ιταλία είναι μια από τις δυνατότερες βιομηχανίες μόδας, γεγονός που καθιστά τους Ιταλούς ιδιαίτερα τυχερούς καθώς έχουν τις δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων στα πόδια τους. Έτσι, το προσεγμένο ντύσιμο έχει υιοθετηθεί στην κουλτούρα κάθε  οικογένειας, ανεξαρτήτως κοινωνικού στρώματος. Άλλωστε, για έναν Ιταλό δεν είναι έντονο και υπερβολικό τίποτα, γιατί ξέρει κάθε στιγμή πώς να  συνδυάσει το καθετί.  Η ασφαλής επιλογή του κλασικού μαύρου δεν είναι κάτι που αντιπροσωπεύει τον Ιταλό άντρα. Επιλέγει έντονα χρώματα ακόμα και για τις επίσημες εμφανίσεις . Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός ή  αναστολή. Ο Ιταλός άντρας δεν πλασάρει στυλ, είναι σίγουρος για το αυθεντικό  στην εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, η finezza di stile o di gusto είναι ένας συνδυασμός εξωτερικής εμφάνισης και διάθεσης. Η ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα  δύο δημιουργεί την εντύπωση μιας ολοκληρωμένης εικόνας.

Το ιταλικό στυλ είναι μοναδικό και κρύβεται στην κουλτούρα του λαού

Η Finezza είναι λέξη ιταλική  ή αλλιώς λέγεται rafinatezza . Είναι κομμάτι της ιστορίας των Ιταλών και δεν μένει  μόνο στο ντύσιμό τους. Το ιταλικό στυλ παρατηρείται στους δρόμους, στην αρχιτεκτονική αλλά και σε όλη την νοοτροπία τους.  Στην ουσία λοιπόν αυτό που έχει επικρατήσει να θεωρείται ιταλική finezza δεν είναι άλλο από ένας συνδυασμός παραγόντων που περιλαμβάνει φυσικά και την τεράστια βιομηχανία που ξετυλίγεται στα πόδια τους. Οι Ιταλοί έχουν καταφέρει να θεωρούνται ως οι πιο καλοντυμένοι άντρες και υπερασπίζονται σθεναρά αυτόν τον τίτλο.

Finezza είναι λέξη ιταλική που δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μαθήματα ιταλικών γι’ αυτό γίνονται αναφορές τόσο στην ιταλική μόδα όσο και την ιταλική κουλτούρα.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.