Το ισπανικό θρίλερ

Το ισπανικό θρίλερ

Το ισπανικό θρίλερ έχει τη συγγραφέα του

Η Ισπανίδα συγγραφέας Clara Sánchez γράφει αστυνομικές ιστορίες, οι οποίες έχουν πλοκή μυστηρίου καθώς και τρόμου. Οι σελίδες του κάθε βιβλίου της κρύβουν αγωνία για την όλη εξέλιξη της αφήγησης. Το νέο ισπανικό θρίλερ της γνωστής συγγραφέως παρουσιάζεται με τον τίτλο Κόλαση στον Παράδεισο, Infierno en el paraíso όπως λέγεται στα Ισπανικά. Χαρακτηριστικά απευθύνεται στο αναγνωστικό της κοινό με χαρά και ενθουσιασμό λέγοντας τα ακόλουθα:

Queridas lectoras y lectores os anuncio con emociόn y profunda ilusiόn mi nueva novela. Puedo aseguraros que de la mano de Sonia, la protagonista, vais a entrar en un mundo de indriga, lujo desenfrenado, deseos ocultos y terror. Me encantaria compatirla con vosotros.

Η πλοκή του ισπανικού θρίλερ

Στο ισπανικό  θρίλερ, στο Infierno en el paraíso,  η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την Sonia Torres μια νέα κοπέλα που δουλεύει ως καμαριέρα στο Beach Club De Marbella. Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο φιλοξενεί πολλές προσωπικότητες από την Μέση Ανατολή. Οι αραβικές σπουδές της Sonia την φέρνουν πιο κοντά σε γαλαζοαίματους. Όταν μια πριγκίπισσα της προτείνει να διδάξει ισπανικά σε εκείνη και τα παιδιά του βασιλιά,η Sonia πιστεύει ότι η τύχη της χαμογέλασε. Μήπως όμως κάνει λάθος; Στα μαθήματα Ισπανικών  κατά την διάρκεια της διδασκαλίας γίνονται αναφορές στην Ισπανική λογοτεχνία καθώς και την λογοτεχνία της Νοτίου Αμερικής.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27),Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.