E-LEARNING ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία αποτελεί μία μέθοδο εκπαίδευσης που συνεχώς προοδεύει και ειδικά, όσον αφορά τους ενήλικες, αποτελεί έναν από τους βασικούς τρόπους εκμάθησης. 

 Πολλές εκπαιδευτικές πλατφόρμες έχουν δημιουργηθεί με σκοπό τη παροχή μαθημάτων μέσω υπολογιστή ενώ επίσης, οι τηλεδιασκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω skype, zoom, viber κ.α. με απλό και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο.

 Τα πλεονεκτήματα της διδασκαλίας από απόσταση είναι πολλά!

 Ένα από τα βασικά οφέλη αυτού του τρόπου διδασκαλίας είναι ότι ο σπουδαστής, με έναν υπολογιστή ή τάμπλετ ή ακόμα και μέσω του κινητού του τηλεφώνου,  έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα στο δικό του χώρο  σε ζωντανή  σύνδεση με τον καθηγητή. 

 Συγκεκριμένα μπορεί  να επικοινωνεί απευθείας μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, να ζητά απαντήσεις στις απορίες του και έτσι έχει  την αίσθηση ότι βρίσκεται σε πραγματική τάξη.

  Μία τάξη, στην οποία συμμετέχουν σπουδαστές από όλο τον κόσμο, ομιλητές διαφόρων γλωσσών, οι οποίοι προσπαθούν να μη μιλούν τη μητρική τους γλώσσα αλλά να επικοινωνούν στη γλώσσα που διδάσκονται. 

 Αυτή η διαδικτυακή τάξη αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας που σε φέρνει σε επαφή με διάφορες κουλτούρες του κόσμου, αποκτώντας φίλους διαφόρων εθνικοτήτων, με διαφορετικά ήθη και έθιμα. 

 Μάλιστα, η χρήση καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων , όπως ο ηλεκτρονικός πίνακας, η  προεπισκόπηση οθόνης, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα  προβολής διαφανειών ή ακόμα και εκπαιδευτικών βίντεο, διευκολύνουν τη μαθησιακή διαδικασία και την κάνουν  πιο ενδιαφέρουσα και  αποδοτική.

 Όλη αυτή η εξέλιξη της τεχνολογίας βοηθά στη γρήγορη εκμάθηση των ξένων γλωσσών ,όμως, η γνώση και η εμπειρία του καθηγητή είναι πολύτιμη και βοηθά τον κάθε σπουδαστή να διδαχτεί σωστά, κερδίζοντας χρόνο και αποκτώντας σιγουριά στο να μπορεί να επικοινωνεί χωρίς ενδοιασμούς.

 Συμπεραίνοντας θα λέγαμε ότι, ολοένα και περισσότερο, μεγάλος αριθμός σπουδαστών επιλέγει αυτόν τον τρόπο διδασκαλίας για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. 

  Οι Ξένες Γλώσσες ΚΑΠΑΤΟΥ, ως πρωτοπόρες,  από το 2013 βρίσκονται στο χώρο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης με σπουδαστές από την Αθήνα, την επαρχία, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

  Η μεθοδολογία των προγραμμάτων σπουδών των Σχολών Καπάτου είναι δοκιμασμένη σε 80.000 σπουδαστές έως σήμερα.

 Είναι σημαντική ως προς τα εξής: η κάθε διδακτική ενότητα έχει συγκεκριμένο λεξιλόγιο, έχει καθορισμένα γραμματικά φαινόμενα με ασκήσεις εμπέδωσης του εκάστοτε  φαινομένου,  listening με ομιλητές μητρικής γλώσσας και τέλος η ενότητα ολοκληρώνεται με συνοπτική έκθεση.

 Στις Σχολές μας, τα διαδικτυακά μαθήματα υποστηρίζονται μέσω της πλατφόρμας edu4schools.

  Γρήγορα, ευχάριστα και εύκολα μαθαίνεις τις γλώσσες που αγαπάς , όπως Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινεζικά, Σουηδικά, Τούρκικα, Ρωσικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

  Ακολουθώντας τα προγράμματα σπουδών στην εκμάθηση ξένων γλωσσών που βασίζονται στις τέσσερις δεξιότητες όπως είναι η κατανόηση κειμένου, η παραγωγή γραπτού λόγου, το listening και τα προφορικά, διασφαλίζουν την επιτυχία του σπουδαστή στις εξετάσεις πιστοποίησης των επιπέδων Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2  σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών.

 Η απόκτηση των πιστοποιήσεων αυτών είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

 Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η εκπαίδευση υψηλής ποιότητας εγγυώνται τη σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών, συμβάλλοντας στην απόκτηση ενός πλούσιου βιογραφικού και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.