Η επιβλητική λιμνοθάλασσα στη χώρα της  Χιλής

Η εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα βρίσκεται στο θέρετρο San Alfonso del Mar, το οποίο έχει κατασκευαστεί στην πόλη Algarrobo στη Χιλή. Συγκεκριμένα  απέχει περίπου 62 μίλια δυτικά της πρωτεύουσας Σαντιάγο.  Η λιμνοθάλασσα  San Alfonso del Mar κατέχει τον τίτλο της μεγαλύτερης τεχνητής λίμνης στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Ακόμα θεωρείται η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο, αφού το μήκος της είναι  μεγαλύτερο από ένα χιλιόμετρο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συνολική  έκταση της αγγίζει τα 80.900 τ.μ. περίπου, δηλαδή 20 στρέμματα για να καταλάβουμε περίπου το μέγεθος της και το μεγαλείο της. Η επιβλητική πισίνα με χωρητικότητα 250 εκατομμυρίων λίτρων θαλασσινού νερού έχει μέσο βάθος από 2,5  έως 3 μέτρα.

Τα χαρακτηριστικά της λιμνοθάλασσας

Η θαυμαστή λιμνοθάλασσα του San Alfonso del Mar διαθέτει νερά που έχουν την διαφάνεια και το έντονο τιρκουάζ  χρώμα των παραμυθένιων εξωτικών νησιών. Αυτό το γεγονός  οφείλεται σε μία προηγμένη τεχνολογία, η οποία είναι σε θέση να συλλέγει τα νερά του Ειρηνικού ωκεανού και να είναι σε θέση να τα διατηρεί σε άριστη κατάσταση. Επίσης η λιμνοθάλασσα  κατά  τους καλοκαιρινούς μήνες  διατηρεί μια ευχάριστη θερμοκρασία με τα νερά να αγγίζουν τους 26 βαθμούς περίπου. Ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η  θερμοκρασία στα νερά της θάλασσας μπροστά στο θέρετρο είναι εννέα βαθμούς λιγότερο. Λόγω του μεγέθους της η πισίνα προτείνεται  για πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες όπως καταδύσεις, καγιάκ,  νεροτσουλήθρες  και surfing.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online στην ισπανική γλώσσα, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook. Ελάτε στην παρέα μας. Σχολές  Καπάτου Ομήρου 13 στην Αθήνα, στην Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), στο Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), στο Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά, αγγλικά  και σουηδικά.

Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε  στο τηλέφωνο 210 38 03 355.