Το  StarCraft II – ένα διάσημο βιντεοπαιχνίδι

Το StarCraft II είναι ένα βιντεοπαιχνίδι πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας και ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.  Έχει γίνει διάσημο  στη Νότια Κορέα όπου παίκτες και ομάδες επαγγελματιών συμμετέχουν σε τουρνέ στην τηλεόραση, έχοντας χορηγούς να τους χρηματοδοτούν.

Το StarCraft II και ο νικητής Riccardo Reynor Romiti

Ο Ιταλός Riccardo Reynor Romiti, κλάσης 2002, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή του StarCraft II.  Θριάμβευσε στο IEM Katowice 2021, δηλαδή το Intel Extreme Masters, στον τελικό του ESL Pro Tour.  Ο αγώνας έλαβε χώρα στις 20 και στις 28 Φεβρουαρίου και είχε ως βραβείο το ποσό των 250.00 δολαρίων.  Χρειάστηκε να αντιμετωπίσει 35 παίκτες από όλο τον κόσμο.  Νίκησε παίζοντας με τον Κορεάτη Zest.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μιλούσαν όλοι για τον Ιταλό. Είχε υπερισχύσει και στο Dreamhack, όπου νικώντας στον τελικό τον Trap πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς του Katowice, όπου και νίκησε 4:2.

Ο Riccardo, Reynor  το καλλιτεχνικό του, κατάγεται από την Τοσκάνη και ζει στο Greve, στο Chianti.  Άρχισε να παίζει StarCraft στην ηλικία των 8,5 χρόνων μαζί με τον πατέρα του για απλή διασκέδαση.  Μετά από τρία χρόνια έγινε αντιληπτό το ταλέντο του και τον ενέταξαν στο ελβετικό team των mYinsanity.  Από τότε άρχισε και η ανοδική πορεία της καριέρας του.

Το δυνατό  σημείο είναι η ταχύτητά του.  Στην καριέρα του τον βοήθησαν πολύ οι γονείς του Laura και Massimo, οι οποίοι αγκάλιασαν το πάθος του.  Είναι ένα παιδί που αγαπά την παρέα των φίλων του πολύ.  Ο ίδιος λέει, ότι κάθε φορά που παίζει, θέλει πάντα να νικά.  Όταν γυρνά από τουρνέ, για μέρες δεν παίζει καθόλου, αλλά μετά αρχίζει και πάλι.  Δεν αφήνει ωστόσο τον χρόνο να περνά, γιατί δεν θέλει πολύ να χάσει το χέρι του την ταχύτητά του.  Επίσης, αναφέρει ότι χρειάζεται πολύ πάθος σε αυτό το παιχνίδι, γιατί διαφορετικά δεν είναι καθόλου διαχειρίσιμο το στρες και η πίεση.

Βέβαια, η χαρά του δεν περιγράφεται που νίκησε τον κορεάτη με τον οποίο έπαιζε καθαρά για προπόνηση.  Η δε ιταλική κοινότητα είναι υπερήφανη για τα αποτελέσματα της νίκης του.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.