Εξετάσεις Πιστοποίησης Νοεμβρίου 2019

Σχολές Καπάτου Εξετάσεις Πιστοποίησης

Βρισκόμαστε στην περίοδο, όπου οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις πιστοποίησης Νοεμβρίου 2019 πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής.

Ξεκινούν από την Τετάρτη 2-10-2019 να υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για την εξεταστική περίοδο Νοεμβρίου 2019. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και την Δευτέρα  14-10-2019, ώρα 15:00.  Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος καταχώρισης αιτήσεων υποψηφίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://kpg.it.minedu.gov.gr/

Οι εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα διεξαχθούν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 για τα επίπεδα:

α) Επίπεδο Β   (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

β) Επίπεδο Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα πρέπει

Α) Να έχουν πληρώσει το ηλεκτρονικό παράβολο Δημοσίου (e-paravolo).

Τα ποσά των παραβόλων ανά επίπεδο είναι τα εξής:

α) 80 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Β (Β1&Β2)

β) 100 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Γ (Γ1&Γ2)

Β) Να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά

Γ) Να προσέλθουν, έως την Δευτέρα  14-10-2019, στις Δ.Δ.Ε. για τη δέσμευση του παραβόλου και την οριστικοποίηση της αίτησής τους, ώστε να παραλάβουν το Ατομικό Δελτίο Εξεταζομένου, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

  •   Κωδικό υποψηφίου που αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση.
  •   Απόδειξη πληρωμής παραβόλου.
  •  Ταυτότητα του υποψηφίου και φωτοτυπία αυτής διπλής όψεως.

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι για τις εξετάσεις πιστοποίησης ιταλικής γλώσσας CELI, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 18,19-11-2019, οι αιτήσεις εγγραφής παρατάθηκαν έως και τις 9-10-2019.

Για τις εξετάσεις πιστοποίησης ισπανικής γλώσσας DELR, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 23-11-2019, οι αιτήσεις εγγραφής λήγουν στις 9-10-2019.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, και πιο συγκεκριμένα, του νέου βιβλίου Incontri italiani Livello B2.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, προσφέρονται στις Σχολές μας παιδικά τμήματα για την ιταλική, την κινεζική, την ισπανική και τη γερμανική γλώσσα. Με λίγες ώρες παρακολούθηση την εβδομάδα, έμπειρους καθηγητές, ευχάριστο κλίμα και επιλεγμένες μεθόδους διδασκαλίας, τα παιδιά θα ξεκινήσουν με τις καλύτερες βάσεις, για να αποκτήσουν ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον τους.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.