ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ?

Η ικανότητα των παιδιών να μάθουν ξένες γλώσσες είναι εντυπωσιακή. Τα παιδιά αφομοιώνουν νέες λέξεις και γραμματικούς κανόνες με ευκολία, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επικοινωνία και την επαγγελματική εξέλιξή τους.

Πολλοί ειδικοί προτείνουν ότι η μάθηση μιας νέας γλώσσας θα πρέπει να ξεκινήσει πριν τα 7 χρόνια, καθώς τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία είναι πιο δεκτικά στην εκμάθηση και αποκτούν μια ιδιαίτερη ευχέρια στην επεξεργασία νέων γλωσσικών δεδομένων.

ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΑ ΕΦΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?

Οι ξένες γλώσσες αποτελούν ισχυρό προσόν για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών ανοίγοντας τους το δρόμο για περισσότερες αλλά και καλύτερες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο στο μέλλον. 

Σε μια κοινωνία πολυπολιτισμική, η πολύγλωσση εκπαίδευση των παιδιών αναδεικνύει την πολυδιάστατη νοημοσύνη τους και τους προσφέρει τη δυνατότητα να αντιληφθούν και να ενσωματώσουν διαφορετικές προοπτικές και πολιτισμικά στοιχεία στον τρόπο σκέψης τους. Μέσω της γνώσης των ξένων γλωσσών, τα παιδιά αναπτύσσουν την ευαισθησία τους στη διαφορετικότητα και ενισχύουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν αποτελεσματικά με ανθρώπους από διαφορετικές κοινότητες και πολιτισμικά υπόβαθρα. Κατά συνέπεια, η πολύγλωσση εκπαίδευση αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ανάπτυξη των μελλοντικών γενεών. 

ΜΑΘΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Στις Σχολές Καπάτου διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα εκμάθησης ξένων γλωσσών στα παιδιά και διδάσκουμε ιταλικά, ισπανικά και κινέζικα με τη μέθοδο Καπάτου ειδικά προσαρμοσμένη για τους μικρούς μας μαθητές, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση, την ανάπτυξη του πνεύματος και της κριτικής σκέψης των μαθητών μας.

ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ

Τα παιδιά αγαπούν τις πίτσες, τα ζυμαρικά και τα παγωτά αλλά αγαπούν και να μαθαίνουν ιταλικά στις Σχολές Καπάτου. Με παιδικά τμήματα που προσφέρουν εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές εμπειρίες κάνουμε την εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας παιχνίδι! Με τα ιταλικά τραγούδια, τα παραμύθια και τα ειδικά σχεδιασμένα βιβλία, βοηθούν τα παιδιά να μάθουν εύκολα και γρήγορα.

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ

Τί καλύτερο για ένα παιδί να μάθει την πιο διαδεδομένη γλώσσα του κόσμου; 

Με τη μέθοδο Καπάτου τα παιδιά μαθαίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά την πιο διαδεδομένη γλώσσα στον κόσμο. Με αγάπη, υπομονή και συνεχή ενασχόληση, οι μικροί μας μαθητές ανακαλύπτουν τη χαρά της εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας, αποκτώντας ένα ισχυρό προσόν για το μέλλον τους.

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ

Η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για το μέλλον του παιδιού. Μέσω αυτής, τα παιδιά αποκτούν πρόσβαση σε μια γλώσσα μεγάλης επιρροής και υψηλής οικονομικής σημασίας, η οποία συνοδεύεται από μια πλούσια και πολυδιάστατη κουλτούρα.

Με τη μέθοδο Καπάτου και ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά από την πρώτη στιγμή, καθοδηγούμε τους μικρούς μαθητές μας προς την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.