ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ψάχνεις την γλώσσα που θα σου προσφέρει άμεσα επαγγελματική αποκατάσταση?

Με την απόκτηση των πρώτων πτυχίων Κινεζικών (hsk) αποκτάς άμεσα μια θέση στην αγορά εργασίας σε τομείς όπως η ναυτιλία, ο τουρισμός και το εμπόριο.

Τα (Κινεζικά) Μανδαρινικά είναι μια γλώσσα που ομιλείται από δισεκατομμύρια ανθρώπους. Είναι η γλώσσα με τους περισσότερους φυσικούς ομιλητές στον κόσμο (πάνω από 900 εκατομμύρια) και η γλώσσα που οι Δυτικοί θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερο. Καθώς η οικονομία της χώρας αναπτύσσεται, είναι βέβαιο ότι θα ομιλείται ευρύτερα στο μέλλον.

Ευκαιρίες καριέρας

Είναι αλήθεια ότι η οικονομική ισχύς της Κίνας χτίζεται σταθερά εδώ και δεκαετίες. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, η ανάπτυξη στη χώρα είναι κατά μέσο όρο περίπου 10% από έτος σε έτος. Η χώρα έχει βαθιά οικονομικούς δεσμούς με τη Δύση, και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο. Κατά συνέπεια, η ικανότητα να μιλάτε κινέζικα είναι εξαιρετικά πολύτιμη, ιδιαίτερα εάν θέλει κανείς να εργαστεί σε μια εταιρία που περιλαμβάνει συναλλαγές με κινέζους αγοραστές ή προμηθευτές. 

Πολιτισμός

Η Κίνα έχει σημαντικό λόγο στην ιστορία του κόσμου. Οι Σινολόγοι συμφωνούν ότι τέσσερις σπουδαίες εφευρέσεις –δηλαδή το χαρτί, η τυπογραφία, η πυρίτιδα και η πυξίδα– έκαναν το δρόμο τους από την Κίνα στην Ευρώπη μέσω του διάσημου Δρόμου του Μεταξιού.

Κινέζικη γλώσσα

Η γραπτή μορφή της γλώσσας δεν χρησιμοποιεί αλφάβητο όπως οι περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες. Το Pinyin είναι ένα σύστημα για την αντιστοίχιση λατινικών γραμμάτων σε κάθε κινεζικό χαρακτήρα(ιδεόγραμμα). Αντίθετα, οι χαρακτήρες(ιδεογράμματα) σε ένα κινέζικο κείμενο αντιπροσωπεύουν ένα αντικείμενο ή μια ιδέα. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο που προφέρεται η λέξη, επομένως στόχος να μαθαίνεται σωστά το λεξιλόγιο. Υπάρχει επίσης η τονικότητα της γλώσσας που είναι εξαιρετικά σημαντική στην εκμάθησή της.

Γιατί να επιλέξω τις Σχολές Καπάτου για την εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας?

Στις Σχολές Καπάτου προσφέρουμε μαθήματα εξ αποστάσεως και δια ζώσης με έμπειρους καθηγητές σε ολιγομελή τμήματα καθώς επίσης και ιδιαίτερα μαθήματα.

Τμήματα ενηλίκων ετήσια και ταχύρρυθμα, από το αρχάριο έως το ανώτατο επίπεδο.

Παιδικά τμήματα με σκοπό την απόκτηση πιστοποιητικού yct ή hsk, πτυχιούχοι από μικροί.

Διδακτική εμπειρία με την μέθοδο Καπάτου.

Τμήματα business προετοιμασία με εξειδικευμένο λεξιλόγιο ανάλογα με την επαγγελματική δραστηριότητα του ενδιαφερόμενου.

Έπειτα από 40 χρόνια εμπειρίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, έχουμε καταφέρει να απλοποιήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία ώστε η κινέζικη γλώσσα να είναι ευχάριστη στην εκμάθησή της και ταυτόχρονα να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην εξεταστική διαδικασία.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.