Εβδομήντα χρόνια Festival Sanremo

Το Festival Sanremo 2020 (φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού) γιορτάζει τα 70 χρόνια του. Όπως κάθε χρόνο, διεξάγεται από τις 4 έως τις 8 Φεβρουαρίου, στο Sanremo. Συγκεκριμένα, στο Teatro Ariston του Sanremo, στην επαρχία Imperia του νομού Liguria.

Festival Sanremo, η οργάνωση και η παρουσίαση

To Festival Sanremo 2020, παρουσιάζει ο γνωστός στο ιταλικό κοινό Amadeus, ο οποίος είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι Amadeus, είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Amedeo Umberto Rita Sebastiani. Πρόκειται για τον παρουσιαστή της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής “I soliti ignoti”. Επίσης, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και showman. Μάλιστα, υπήρξε και disc jockey.

Βέβαια, κατά τη διάρκεια των πέντε βραδιών του Festival Sanremo 2020, ο Amadeus θα πλαισιώνεται από διάφορες παρουσιάστριες. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Antonella Clerici. Μάλιστα, την τελευταία βραδιά θα συμμετέχει και η διάσημη παρουσιάστρια της εκπομπής “Domenica in”, Mara Venier.

Η σκηνοθεσία είναι του Stefano Vicarioο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης. Η δε σκηνογραφία είναι του Gaetano Castelli, που είναι ιστορικός σκηνογράφος της διοργάνωσης αυτής. Επίσης, είναι και γνωστός ζωγράφος.

Όποιος θα είναι τελικά ο νικητής του Campioni” του Festival Sanremo 2020, θα αντιπροσωπεύσει την Ιταλία στο European Song Contest 2020, που θα διεξαχθεί στην πόλη Rotterdam της Ολλανδίας.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, και πιο συγκεκριμένα, του νέου βιβλίου Incontri italiani Livello B2.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355