Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Σχολές Καπάτου Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας και συμμετοχή

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 20-3-2019 να υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για την εξεταστική περίοδο Μαΐου 2019. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και την Τρίτη 2-4-2019, ώρα 15:00.  Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος καταχώρισης αιτήσεων υποψηφίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kpg.it.minedu.gov.gr/

Οι εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 για τα επίπεδα:

α) Επίπεδο Α   (Α1 «στοιχειώδης γνώση», Α2 «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

β) Επίπεδο Β   (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

γ) Επίπεδο Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα πρέπει

Α) Να έχουν πληρώσει το ηλεκτρονικό παράβολο Δημοσίου (e-paravolo).

Τα ποσά των παραβόλων ανά επίπεδο είναι τα εξής:

α) 60 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Α (Α1&Α2)

β) 80 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Β (Β1&Β2)

γ) 100 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Γ (Γ1&Γ2)

Β) Να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά

Γ) Να προσέλθουν, έως την Τρίτη 2-4-2019, στις Δ.Δ.Ε. για τη δέσμευση του παραβόλου και την οριστικοποίηση της αίτησής τους, ώστε να παραλάβουν το Ατομικό Δελτίο Εξεταζομένου, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

  •   Κωδικό υποψηφίου που αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση.
  •   Απόδειξη πληρωμής παραβόλου.
  •  Ταυτότητα του υποψηφίου και φωτοτυπία αυτής διπλής όψεως.

Στις Σχολές Καπάτου αρχίσαμε από το 1983 να διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πορευόμαστε μαζί με τους μαθητές μας στην κοινή αυτή επιθυμία να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.