Οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας

Σχολές Καπάτου Οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας

Οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας στις μέρες μας αποτελούν, τώρα πια, μια απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάκτηση μιας θέσης εργασίας.

Είναι βασική προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως π.χ. στην Ιταλία. Είναι πολλοί οι νέοι που το αποφασίζουν ή που συμμετέχουν σε προγράμματα Erasmus.

Άλλες φορές η πιστοποίηση γλωσσομάθειας είναι μία προσωπική επιβεβαίωση. Επίσης και μία επιβράβευση της προσπάθειας που καταβλήθηκε για την εκμάθηση της γλώσσας επιλογής του κάθε ενδιαφερόμενου.

Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας του κρατικού πτυχίου ΚΠΓ θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 για τα επίπεδα:

α)   Επίπεδο Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test), στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

β)     Επίπεδο Β   (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

γ)   Επίπεδο Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

Στις Σχολές Καπάτου αρχίσαμε από το 1983 να διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πορευόμαστε μαζί με τους μαθητές μας στην κοινή αυτή επιθυμία να καλυτερεύσουμε τον κόσμο, να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο.

Σε αυτήν την πορεία στοχεύουμε πάντα οι καθηγητές των σχολών μας κι η διεύθυνση. Στην επίτευξη των στόχων των μαθητών μας, οι οποίοι επιθυμούν να εξασκήσουν το επάγγελμα της επιλογής τους.

Επιθυμούν, δηλαδή, να γίνουν γιατροί, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, φαρμακοποιοί, φυσιοθεραπευτές, μουσικοί, δάσκαλοι και καθηγητές ξένων γλωσσών.

Έχοντας την εμπειρία, εμείς οι καθηγητές τους, τους κατευθύνουμε πάντα στη σωστή επιλογή του ιταλικού πανεπιστημίου. Πάντα αναφερόμενοι  στις σπουδές και στο επίπεδο διαβίωσης της ιταλικής πόλης.

Γιατί για εμάς οι μαθητές μας, μελλοντικοί πολίτες, είναι το κέντρο της ιστορίας της χώρας μας. Ονειρευόμαστε για αυτούς ένα ποιοτικό μέλλον.

Επίσης, το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούν οι φοιτητές των σχολών μας είναι των εκδόσεων Primus – Καπάτου. Με ποικιλία εγχειριδίων για την εκμάθηση ιταλικής και ισπανικής γλώσσας.

Θα βρείτε τις σχολές μας στο κέντρο της Αθήνας, Ομήρου 13, καθώς και τα παραρτήματά μας σε Γλυφάδα, Μαρούσι, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.