Όλοι έχουν δικαίωμα στη μόρφωση

Σχολές Καπάτου Όλοι έχουν δικαίωμα στη μόρφωση

Όλοι έχουν δικαίωμα στη μόρφωση. Κάθε άνθρωπος δικαιούται να φοιτήσει στη σχολή προτίμησής του, να αισθανθεί φοιτητής έχοντας αποκτήσει τη φοιτητική ταυτότητα. Καθώς και να παρακολουθεί ανελλιπώς τα μαθήματα βάσει του προγράμματος σπουδών της σχολής της δικής του επιλογής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φοιτητικής πορείας θα ζήσει τα φοιτητικά του χρόνια, χρόνια νιότης και ξεγνοιασιάς. Θα τα θυμάται για όλη του τη ζωή και θα τα ζωντανεύει σε μετέπειτα ξεχωριστές στιγμές με φίλους, αναπολώντας τα.

Ιδιαίτερα οι φοιτώντες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης ή της Αμερικής τα ζουν πιο έντονα. Μπορεί να παρακολουθούν διάφορα προγράμματα Erasmus με αποτέλεσμα να βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους και οικεία πρόσωπα.

Όλοι έχουν δικαίωμα στη μόρφωση και στο να ζήσουν τα φοιτητικά χρόνια. Σπουδάζοντας ιταλική φιλολογία, ο φοιτητής γνωρίζει την πραγματικότητα, την ιστορία και την κουλτούρα της Ιταλίας.

Προγραμματίζει να την επισκεφθεί, να δει από κοντά τον απέραντο πλούτο της τέχνης του Μεσαίωνα (il Medioevo) και της Αναγέννησης (il Rinascimento). Αποκτά τις δικές του εμπειρίες, τις αξιοποιεί για ένα καλύτερο μέλλον, κοπιάζοντας πολύ και στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο.

Στις Σχολές Καπάτου διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα, κουλτούρα και πολιτισμό. Στοχεύουμε στην επιτυχία και την πιστοποίηση των ενδιαφερόμενων φοιτητών για τις σπουδές τους σε διάφορα πανεπιστήμια της Ιταλίας.

Ακόμα, παραδίδονται ενισχυτικά μαθήματα για σπουδαστές των ελληνικών πανεπιστημίων, της ιταλικής και της ισπανικής Φιλολογίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ΕΚΠΑ και ΑΠΘ). Δημιουργήσαμε νέα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την ιταλική και ισπανική γλώσσα.

Αν είσαι λοιπόν σπουδαστής και χρειάζεται να βελτιώσεις το επίπεδο των ιταλικών ή των ισπανικών σου, προκειμένου να ανταποκριθείς όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις της σχολής σου, μην το καθυστερείς.

Στις Σχολές Καπάτου διδάσκονται επίσης κινεζικά, πορτογαλικά, τουρκικά, ρωσικά, σουηδικά, γερμανικά, αγγλικά. Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας.

Επικοινώνησε άμεσα με τη γραμματεία των σχολών μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.