Las Salinas de Torrevieja

Σχολές Καπάτου Las Salinas de Torrevieja

Las Salinas de Torrevieja, ένα φυσικό πάρκο 

Η «Las Salinas de Torrevieja» είναι μία λιμνοθάλασσα με ροζ αποχρώσεις. Βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Alicante. Είναι ένα φυσικό πάρκο, από τα πιο εντυπωσιακά της πόλης και βρίσκεται κοντά σε μία άλλη λιμνοθάλασσα, την ονομαζόμενη Laguna Salada de la Manta.

«Las Salinas de Torrevieja», η ροζ λιμνοθάλασσα εκτείνεται σε μία μεγάλη περιοχή. Αυτή χωρίζεται από τη λιμνοθάλασσα «Laguna Salada de la Manta» και από βράχους, τους ονομαζόμενους «Chaparral».

Η περιοχή συνδεόταν με τον ωκεανό από τον 13ο αιώνα. Αυτή η σύνδεση είχε στόχο την παραγωγή αλατιού από τα νερά του ωκεανού. Κληρονομιά από το παρελθόν είναι τα άσπρα ψηλά βουνά άλατος, που συσσωρεύονται κατά μήκος των ακτών.

Las Salinas de Torrevieja, η ροζ λιμνοθάλασσα 

Το τοπίο δεν φιλοξενεί πολλά φυτά, λόγω του άλατος φυσικά. Στο νότιο τμήμα, όπου υπάρχει λιγότερο αλάτι φυτρώνουν δέντρα, όπως πεύκα και ευκάλυπτοι. Τα φυτά της θάλασσας, με την ύπαρξη του αλατιού, δίνουν αυτήν τη συγκεκριμένη ροζ απόχρωση του νερού που την κάνουν μοναδική. Είναι μία ροζ λίμνη από τις πιο ωραίες του κόσμου.

«Las Salinas de Torrevieja» φιλοξενούν τα πουλιά φλαμίνγκο. Το ροζ χρώμα των πουλιών ταυτίζεται με το χρώμα της λίμνης. Υπάρχουν περίπου δύο χιλιάδες από αυτά. Η λιμνοθάλασσα έχει ρηχά νερά και είναι κατάλληλη για ιαματικά λουτρά. Τα νερά ευνοούν το δέρμα και όσους υποφέρουν από αρρώστιες του πνεύμονα. Συν όλων των άλλων, συμβάλουν και στην καλυτέρευση της ζωής του ανθρώπου.

Τέλος, μία εκδρομή στην περιοχή«Las Salinas de Torrevieja» έχει γεύση από αλάτι. Το χειμώνα η λιμνοθάλασσα χάνει το ροζ χρώμα της. Όμως, γενικότερα, προσφέρουν ένα θέαμα που δεν περιγράφεται με λέξεις. Ο τουρίστας που αποφασίζει να επισκεφτεί την περιοχή ζει στιγμές απείρου κάλλους.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, από τις σειρές En cuentros Españoles και Español En práctica. Με τα βοηθήματα Gramatica della lengua españolaA con jugar, καθώς και το λεξικό ισπανικής γλώσσας.

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, προσφέρονται στις Σχολές μας παιδικά τμήματα για την ιταλική, την κινεζική, την ισπανική και τη γερμανική γλώσσα. Με λίγες ώρες παρακολούθηση  την εβδομάδα, έμπειρους καθηγητές, ευχάριστο κλίμα και επιλεγμένες μεθόδους διδασκαλίας, τα παιδιά θα ξεκινήσουν με τις καλύτερες βάσεις, για να αποκτήσουν ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον τους.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=4SiAV-Ok5xM

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.