Ταξίδι στην Κίνα

Ταξίδι στην Κίνα

Ταξίδι στην Κίνα. Μια εμπειρία ζωής

Ένα ταξίδι στην Κίνα δεν είναι κάτι απλό. Αναλογιζόμενοι το πρόβλημα της γλώσσας και των μεγάλων αποστάσεων, ο προγραμματισμός του απαιτεί  χρόνο. Σε ένα ταξίδι στην Κίνα, η γλώσσα είναι το κύριο μελανό σημείο. Η χρήση των αγγλικών, δεν αποτελεί προτέρημα, ούτε σε τουριστικές περιοχές, αλλά ούτε στα μεγάλα αστικά κέντρα. Έτσι, για να συνεννοηθεί κανείς στο εστιατόριο ή σε ένα μαγαζί, καλό θα ήταν να δείξει μια εικόνα του αντικειμένου που θέλει. Το ταξίδι στην Κίνα περιλαμβάνει και εσωτερικές μετακινήσεις. Προσφέρονται διάφορες επιλογές ανάλογα με τη διαδρομή και την περιοχή. Για να την εξερευνήσει κανείς, ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρει τρένο, λεωφορείο, ακόμη και αεροπλάνο. Το τρένο αποτελεί μια καλή επιλογή αφού τα τελευταία χρόνια υπάρχουν τρένα υψηλής ταχύτητας. Εναλλακτικά, το αεροπλάνο προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και κούρασης.

Αξιοθέατα της Κίνας

Υπάρχουν πολλά μέρη που πρέπει κανείς να επισκεφτεί: το Σινικό Τείχος, την Απαγορευμένη Πόλη, το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Στρατό της Τερακότας στο Xi’an. Επίσης, τα υπέροχα τοπία στο Guilin/ Yangshuo καθώς και τα κίτρινα βουνά Huangshan ή Huang. Δεδομένου του μεγέθους της χώρας, η καλύτερη εποχή για να την επισκεφτεί κανείς εξαρτάται από την περιοχή που θέλει να πάει. Για όποιον θέλει να επισκεφτεί τις μεγάλες πόλεις, οι καλύτερες εποχές είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Οι χειμερινοί μήνες είναι πολύ κρύοι, ιδιαίτερα στο βορρά και στην ενδοχώρα. Είναι ένα όνειρο ζωής και σίγουρα αξίζει τον κόπο να το επιχειρήσουμε.

 

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα κινεζικών για όλα τα επίπεδα διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών. Στις Σχολές μας θα μάθεις σωστά κινεζικά . Παράλληλα θα προετοιμαστείς κατάλληλα προκειμένου να συμμετάσχεις στις εξετάσεις και να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου. Αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό όπλο για το βιογραφικό σου.

Για τους ενήλικες, υπάρχουν οι εξετάσεις HSK, οι οποίες οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, και περιλαμβάνουν 6 διαφορετικά επίπεδα, από το HSK 1 έως και το HSK 6. Για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, οι αντίστοιχες εξετάσεις είναι οι εξετάσεις YCT, οι οποίες περιλαμβάνουν 4 διαφορετικά επίπεδα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα. Καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, , τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, κινεζικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.