Η παλιά πόλη Shaoxing (绍兴)

Σχολές Καπάτου Η παλιά πόλη Shaoxing (绍兴)

Η παλιά πόλη Shaoxing (绍兴) στο Δέλτα του ποταμού Yangtze

Η παλιά πόλη Shaoxing (绍兴) είναι η αρχαία πρωτεύουσα του βασιλείου Yuè, γνωστό και ως Yuyue (於越), με χιλιάδες χρόνια ιστορίας και πολιτισμού.

Βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νομού Zhejiang στο Δέλτα του ποταμού Yangtze. Για τον λόγο αυτό, είναι γεμάτη από παλιά κανάλια νερού και γεφυράκια σε σχήμα αψίδας. Η παλιά πόλη Shaoxing χαρακτηρίζεται από άσπρα σπιτάκια και πολλά στενά δρομάκια. Είναι πολύ κοντά στη διάσημη Hangzhou, καθώς επίσης απέχει μιάμιση ώρα με το τρένο από τη Σαγκάη.

Η παλιά πόλη Shaoxing (绍兴), πόλος έλξης τουριστών

Όλες αυτές οι πόλεις της Κίνας προσελκύουν πολλούς τουρίστες. Η παλιά πόλη Shaoxing φιλοξενεί 4,5 εκατομμύρια, περίπου, κατοίκους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των τουριστών που την επισκέπτονται και γνωρίζουν τον πολιτισμό της.

Το κλίμα της πόλης είναι υγρό και ζεστό μαζί, με πολλούς μουσώνες. Γεωλογικά, εκτός από ποτάμια, έχει και αρκετές λίμνες. Η παλιά πόλη Shaoxing είναι γνωστή και ως «η γη των βουνών και των ποταμών». Επίσης, είναι τόπος συγκέντρωσης διασήμων.

Η παλιά πόλη Shaoxing κι οι εποχές του χρόνου

Την άνοιξη, ο κάθε τουρίστας μπορεί να θαυμάσει τα άνθη κερασιάς, στο βουνό Βάνβι όπως και τις 40.000 τουλίπες στο Μπανμού Χουαντιάν. Φυσικά, μπορεί να επισκεφτεί και τους ξεχωριστούς ναούς της περιοχής.

Το καλοκαίρι, ο τουρίστας μπορεί να απολαύσει τη θάλασσα και τον ανατολικό παράδεισο με τις ωραίες του παραλίες. Το φθινόπωρο το τοπίο αλλάζει, ενώ το χειμώνα ο επισκέπτης μπορεί να κάνει χειμερινά σπορ και να απολαύσει τα τοπικά SPA των θερμών πηγών.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus.

Μαθήματα κινεζικών για όλα τα επίπεδα διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Στις Σχολές μας θα μάθεις σωστά κινεζικά και παράλληλα θα προετοιμαστείς κατάλληλα προκειμένου να συμμετάσχεις στις εξετάσεις και να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου, αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό όπλο για το βιογραφικό σου.

Για τους ενήλικες, υπάρχουν οι εξετάσεις HSK, οι οποίες οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, και περιλαμβάνουν 6 διαφορετικά επίπεδα, από το HSK 1 έως και το HSK 6.

Για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, οι αντίστοιχες εξετάσεις είναι οι εξετάσεις YCT, οι οποίες περιλαμβάνουν 4 διαφορετικά επίπεδα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, , τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

 

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.