PLAZA DO OBRADOIRO

Σχολές Καπάτου PLAZA DO OBRADOIRO.1

Η πλατεία Plaza do Obradoiro είναι η κεντρική πλατεία της ισπανικής πόλης Santiago de Compostela, της επαρχίας Galicia.

Συγκεκριμένα, είναι ένα σημείο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκεπτών από όλα τα μέρη του κόσμου. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι προσκυνητές του Cammino de Santiago. Το δε ιστορικό κέντρο της πόλης αποτελεί έναν μεγάλο πολιτιστικό θησαυρό. Έτσι, από το 1985, ανήκει στην Εθνική Περιουσία της Unesco. Εξάλλου, η πόλη συγκεντρώνει πολύ νέο πληθυσμό. Πράγματι, οι νέοι αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο των κατοίκων. Επίσης, στην πόλη υπάρχουν διάφορα όμορφα πάρκα, με πολύ πράσινο.

Η Plaza do Obradoiro είναι πράγματι εντυπωσιακή, μοναδική στον κόσμο. Έχει τετράγωνο σχήμα και είναι όμορφα στρωμένη με πλάκες σε όλη της την έκταση.

Η Plaza do Obradoiro φιλοξενεί τον όμορφο ναό Catedral de Santiago de Compostela, τον οποίο επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες προσκυνητές. Η πρόσοψη του ναού είναι σε στυλ μπαρόκ. Είναι δε κατασκευασμένη από τον αρχιτέκτονα Fernando de Casas Novoa. Επίσης, στην αντίθετη πλευρά της Plaza do Obradoiro βρίσκεται το Colegio San Xerome.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πλατεία πλαισιώνεται από το Δημαρχείο της πόλης, δηλαδή, το κτίριο Rajoy και το Parador – Hostal de los Reyes Catolicos.

Εδώ, στην πλατεία Plaza do Obradoiro, ο περαστικός θα δει ένα μεγάλο πλήθος τουριστών που κάθονται στη γη και παρατηρούν τον καθεδρικό ναό με μεγάλο θαυμασμό. Μάλιστα, πρόκειται για ένα είδος ιεροτελεστίας που τηρείται από όλους τους προσκυνητές.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, από τις σειρές En cuentros Españoles και Español En práctica. Με τα βοηθήματα Gramatica della lengua españolaA conjugar, καθώς και το λεξικό ισπανικής γλώσσας.

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.