Παιδικά και εφηβικά τμήματα

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 

 ΙΤΑΛΙΚΑ-ΙΣΠΑΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΡΩΣΙΚΑ

Στις μέρες μας η εκμάθηση ξένων γλωσσών θεωρείται αναγκαία. Συμβάλει στην κουλτούρα των παιδιών και των εφήβων και βάζει τα θεμέλια της επαγγελματικής τους επιτυχίας.

Σίγουρα όλα τα παιδιά μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία και μια δεύτερη ξένη γλώσσα. Η ισπανική και η ιταλική είναι γλώσσες που ελκύουν τους νέους γιατί αγαπούν τη μουσική και ακούνε ιταλικά και ισπανικά τραγούδια Η ισπανική μάλιστα είναι η δεύτερη γλώσσα που μιλιέται μετά τα αγγλικά, με 560.000.000 ομιλητές. 

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκμάθηση των κινεζικών από μικρή ηλικία είναι εύκολη γιατί οι φωνητικές χορδές των παιδιών είναι τρυφερές και η κινέζικη γλώσσα χρησιμοποιεί πέντε τόνους φωνής. 

Οι ώρες της φοίτησης των παιδιών σε όλα τους τα χρόνια είναι πάρα πολλές και κουραστικές γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στην επιλογή που θα κάνουν για τη δεύτερη γλώσσα.

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας, οι μαθητές ανυπομονούν για το επόμενο μάθημα.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.